Hoi! Dit is IMAGE, dit zijn wij.

Charlotte Wollaert (24)

Ik ben freelance journalist en eindredacteur. Als 8-jarige schreef ik mijn eerste fictieboek en sindsdien heeft de schrijfmicrobe me niet meer losgelaten. Ik schrijf niet langer sprookjes en gedichtjes, maar bijt me nog steeds vast in verhalen die me fascineren. Met een kritische blik waar ik onrecht zie en een open geest waar ik iets kan bijleren.

Lisa Smets (24)

Door mijn Aziatische looks krijg ik wel eens de vraag "of ik Thaïse massages met happy ending geef" - meestal van mannen die mijn vader hadden kunnen zijn. Gelukkig beschrijven mijn vriendinnen mij als iemand die geen blad voor de mond neemt. Ik heb nooit schrik om mijn mening te uiten, zowel verbaal als op papier. Om op te komen voor mezelf, alle Aziaten en voor iedereen die zich ooit, op welke manier dan ook, gediscrimineerd of minderwaardig voelde. 

Sara Stragier (24)

Van kindsbeen af kijk ik naar alles wat beweegt. Voor mij zijn die beelden en de wereld een weerspiegeling van elkaar, waarin diversiteit niet te ontkennen valt. Met sociale ongerechtigheid als drijfveer en humor als wapen voel ik me geroepen om een platform te creëren om verhalen te belichten die anders in het duister zouden blijven.

© 2020 IMAGE